RU EN

Diagnosticare

Tratamentul calitativ începe de la diagnosticare. Clinica din Chișinău «Dental Spa» acordă o atenție deosebită acestui stadiu. Pentru această etapă sunt introduse metode avansate de diagnosticare prin echipament modern de diagnosticare.

Fiecare pacient al clinicii noastre primește o consultație primară cu un specialist care efectuează o inspecție vizuală aprofundată a cavității bucale. Toate informațiile primite sunt înregistrate în fișa medicală a pacientului, care se deschide la prima vizită.

Dacă aveți nevoie de radiografie pentru unul sau mai mulți dinți, această procedură poate să fie efectuată complet la fața locului în clinica noastră. Dacă este nevoie, există o posibilitate de a efectua radiografia panoramica a tuturor dinților.

După diagnosticare, specialiștii noștri formază un plan individual de tratament. Dacă este necesar, este desemnată o consultare medical. Acest lucru permite prescrierea tratamentul corect.

Diagnosticare radioviziografică

Diagnosticare radioviziografică

Unul dintre tipurile de diagnostice utilizate în clinica «Dental Spa» este radiografia orientată. Această procedură de diagnosticare este utilizată atunci când este nevoie de o examinare mai detaliată.

Diagnosticare radioviziografică permite dezvăluirea prezenței unor astfel de formațiuni anormale ca chisturi sau tumori. Această procedură permite determinarea gradului de afectare a nervilor, pentru a verifica eficacitatea anumitor tipuri de terapie. Diagnosticare radioviziografică face posibilă determinarea stării dinților care încă nu au erupt, vă permite să determinați poziția unui dinte de înțelepciune.

În clinica «Dental Spa» se utilizează un radioviziograf modern, care permite obținerea unei imagini de înaltă definiție. Datorită acestui fapt, medicul, în câteva secunde, primește pe ecranul monitorului o imagine a unuia sau mai multor dinți ai pacientului.

În timpul de diagnosticare sunt luate mai multe măsuri care protejează în mod fiabil pacientul.

Radiografia panoramică

Radiografia panoramică

Când radiografia nu este suficientă pentru a obține informații complete despre starea dinților, este nevoie de o imagine panoramică. De fapt, vorbim despre Diagnosticare radioviziografică din întreaga cavitate orală, care vă permite să obțineți o imagine continuă a ambelor fălci și toți dinții.

Acest tip de diagnosticare oferă o oportunitate de a vedea specificul structurii fălci, care este extrem de important înainte de a efectua o astfel de procedură ca implantarea. Imaginea panoramică vă permite, de asemenea, să evaluați starea complexului de țesuturi care înconjoară dintele; oferiți o serie de alte informații necesare pentru tratamentul respectiv.

Radiografia panoramică este un proces obligatoriu în tratamentul formelor complexe de boli paradontale; Această procedură de diagnosticare vă permite să alegeți opțiunile cele mai optime pentru corecția mușcăturii, pentru a evalua eficacitatea tratamentului prescris pentru diverse boli.

În clinica «Dental Spa», pentru obținerea imaginilor 2D, este utilizată un echipament modern, care îndeplinește cele mai stricte cerințe de siguranță.