RU EN

Estetică dentară

Clinica «Dental Spa» oferă o gamă completă de proceduri speciale pentru vindecarea și corectarea aspectului dinților în cadrul stomatologiei estetice din Chișinău. Suntem în mod regulat vizitați de pacienți care se confruntă cu probleme cum ar fi deformarea dinților, umpluturi întunecate și culoarea galbenă a dinților, malocluzia dentara si alinierea gresita a dintilor, goluri între dinți și alte defecte estetice și fizice.

Specialiștii clinicii noastre satisfac în totalitate cerințile clienților, asociate cu o îmbunătățire radicală a formei și esteticii dinților.

Specialiștii noștri sunt înarmați cu întregul echipament de stomatologie estetică, care este gata nu numai pentru rezolvarea problemelor estetice curente, dar și pentru prevenirea diferitelor defecte fizice (de exemplu, prevenirea tulburărilor musculare la copii).

Datorită materialelor dentare moderne și utilizării tehnologiilor avansate în tratament, fiecare dintre pacienții noștri, indiferent de vârstă, va putea din nou să se laude cu un zâmbet frumos. Iar rezistența dinților restabilite la o sută de procente duce la reluare de funcționalitate a cavității bucale.

Albirea dinţilor

Albirea dinţilor

O problemă cu care se confruntă pacienții clinicii «Dental Spa» este modificarea culorii smalțului dinților. Acest fenomen contribuie la o serie de motive, inclusiv fumatul, băuturile cu coloranți, vizite neregulate la igienistul dentar.

Specialiștii calificați ai clinicii noastre efectuează o procedură de înălbire de înaltă calitate și fără durere. Pentru albirea profesionala a dintilor, efectuata la centrul «Dental Spa», sunt folosite diverse tehnologii, inclusiv efectul asupra emailului folosind lumina (photobleaching) și folosirea ultrasunetelor (albirea ultrasonica).

Alegerea procedurilor se face pe baza indicațiilor medicale și a contraindicațiilor. Decizia este luată de stomatologii clinicii numai după o examinare atentă a stării de sănătate a dinților și a cavității bucale a pacientului.

Faţete dentare

Faţete dentare

Faţete dentare este cea mai puțin traumatică tehnologie pentru dinți în cadru stomatologiei estetice. Aceasta este o metodă de îmbunătățire a culorii și formei suprafeței dintelui prin utilizarea de faţete dentare - placi subțiri speciale din materiale care vor permite refacerea completă estetica dintilor. Această procedură nu doar ascunde defectele anatomice, ci și protejează dinții pacientului de factori distructivi externi.

Restaurarea estetică a dinților

Restaurarea estetică a dinților

Restaurarea estetica a dintilor, efectuata la clinica «Dental Spa» ca o parte a stomatologiei estetice, elimina o serie de defecte dentare care au apărut ca urmare a leziunilor fizice, datorita igienei insuficiente a dintilor si a cavitatii bucale, din cauza cariilor si din alte motive.

Acest lucru elimină astfel de probleme cum ar fi subțierea stratului natural, prezența decalajelor între dinți, deteriorarea umpluturilor vechi precum și alte defecte.

În clinica «Dental Spa», un complex de tehnologii dentare avansate și materiale moderne sunt folosite pentru a recrea structura sănătoasă a dintelui. Specialiștii noștri au ca bază două metode principale de restaurare estetică a dinților - direct și indirect.

Prima metodă de restaurare, efectuată de obicei cu materiale composite și este folosită pentru defecte minore în zona vizibilă a dinților.

Pentru a realiza o restaurare indirectă, este necesar să fie dintele ascuțit, după care se face formă ceramică sau se utilizează o altă tehnologie de restaurare (furnir, luminare, coroană).