RU EN

Igienă și profilaxie

Clinica stomatologică din Chișinău «Dental Spa» oferă clienților săi servicii profesionale de igienă pentru îngrijirea dinților și a cavității bucale. Lista de măsuri de igienă include îndepărtarea profesională a plăcii și a tartrului, fluorizarea dinților pentru întărirea emailului și o serie de alte proceduri.

Specialiștii noștri recomandă pacienților săi să viziteze stomatolog în scopul igienei profesionale a dinților și a cavității bucale cel puțin de două ori pe an. Fumatori, iubitori în cantități mari de ceai si cafea, precum si cei care sufera de boli cronice ale gingiilor, se recomandă să vizitați dentistul mai des.

Vizitele regulate la dentist vă permit să aveți întotdeauna cunoștință de starea de sănătate a dinților, precum și să oferiți ocazia de a preveni apariția unor boli precum gingivita, pulpită, parodontită și altele.

Curățarea profesională a dinților

Curățarea profesională a dinților

Curățarea profesională a dinților, efectuată în clinica dentară «Dental Spa», asigură îndepărtarea completă a plăcii și a tartrului. În clinica noastră, folosim echipament modern pentru curățarea dinților, care sunt complet nedureroase.

Curățarea profesională a dinților cu echipamente ultrasunete elimină formațiunile dentare dure (tartru). Curățarea dinților AirFlow se realizează prin expunerea suprafeței dintelui cu o pulbere specială care este alimentată cu apă sub presiune.

Curățarea profesională a dinților ajută nu numai la curățarea dinților și cavității bucale, dar ajută la prevenirea bolilor tractului gastro-intestinal și a bolilor respiratorii.

Fluorizarea dinților

Fluorizarea dinților

Pentru a preveni cariile, precum și pentru a întări smalțul dinților, clinica «Dental Spa» oferă o procedură de fluorizare a dinților. Această procedură saturează straturile adânci ale smalțului dinților cu ioni de fluor, ceea ce le ajută la rezistența.

Fluorizarea dinților poate, de asemenea, să scape de astfel de probleme, cum ar fi creșterea sensibilității dinților. După această procedură, dinții devin mai puțin sensibili la efectele nocive ale mediilor acide.

Procedura de fluorizarea dinților este indicată pentru pacienții de toate vârstele. În clinica dentară «Dental Spa» se utilizează două tipuri de proceduri - fluorurare simplă și profundă.

O fluorizare simplă se efectuează prin aplicarea unui gel de fluor pe suprafața dinților. Ca urmare o fluorizare profundă, pentru care se folosește o soluție de silicat de fluor, se umple materialul care conține fluor în smalț, menținând un efect de protecție pentru o perioadă lungă de timp.