RU EN

Ortodonţie

Clinica stomatologică din Chișinău «Dental Spa» efectuează corectarea eficientă a anomaliilor maxilo-facialiste printr-un complex de măsuri preventive și terapeutice menite să îmbunătățească sănătatea și apariția cavității bucale și a dinților.

Aceste anomalii apar adesea datorită pierderii dinților, ca urmare a bolilor gingiilor sau din cauza modificărilor legate de vârstă și din alte motive.

Clinica «Dental Spa» utilizează metode avansate de tratament, tehnologii și construcții care dau rezultate pozitive. Aceasta constă nu numai în alinierea estetică a dinților, ci și în îmbunătățirea mecanismelor de mestecare și corectare a mușcăturii.

Fiecărui pacient i se va oferi cea mai potrivită metodă de tratament, luând în considerare toți factorii, inclusiv posibilitățile financiare. Corecția anomaliilor maxilo-facialiste în clinica noastră se realizează cu ajutorul unor structuri ortodontice modern, sunt incluse: diverse tipuri de bretele, plăci și antrenament pentru dinți, capace special pentru aliniere.

Ortodontiștii clinicii «Dental Spa» sunt capabili să rezolve orice problemă asociată cu anomaliile danturii. Cu toate acestea, întârzierea unei vizite la un ortodont înseamnă creșterea duratei și prețul tratamentului. Nu este întâmplător faptul că procesul de tratament este mai ușor și mai rapid la pacienții pediatrici.

Bretele dentare

Bretele dentare

Bretele dentare - aceasta este una dintre cele mai populare și testate în timp structuri ortodontice. Utilizarea unor astfel de structuri vă permite să eliminați chiar și cele mai dificile defecte de mușcătură.

La clinica «Dental Spa», pacienților li se oferă mai multe tipuri de bretele dentare. Decizia cu privire la oportunitatea utilizării acestui sistem sau a sistemului de suport este făcută de un ortodontist cu înaltă calificare, împreună cu pacientul, va fi selectată cea mai bună opțiune în privire la preț și calitate.

Tehnologiile ortodonției moderne au avansat cu mult înainte, iar acum bretele dentare pot servi o funcție de decorare. În special, sunt oferite bretele dentare ceramice practic invizibile si strălucitoare de safir.

Inobservabile sunt așa-numitele bretele dentare linguale, care sunt instalate pe suprafața interioară a dinților. Cu toate acestea, crește disconfortul când purtați aparat dentar. Bretele dentare moderne oferite de clinica «Dental Spa» nu vor încalcă estetica și vor ajuta cu disconfortul.

Aparatele dentare mobile

Aparatele dentare mobile

Aparatele dentare mobile de nivelare pot fi o alternativă ieftină la bretele dentare. Astfel de aparat dentar exercită o presiune blandă asupra anumitor dinți sau asupra întregii dentiții.

Această soluție este recomandabilă în special pentru alinierea dinților în stadiul de formare a structurii osoase, adică în copilărie și în adolescență. Aparatele dentare mobile pentru alinierea dinților permanenți sunt ineficiente în majoritatea cazurilor.

Avantajul utilizării unui aparat dentar mobil pentru o corecție minoră și pot fi eliminate atunci când trebuie să îmbunătățiți estetica dinților (de exemplu, înainte de o întâlnire importantă).

Treiner

Treiner

O altă alternativă la sistemul de bretele dentare oferit la clinica «Dental Spa» este treiner ortodontic. Treinerile dentare sunt capace speciale de silicon sau poliuretan detașabile, sarcina principală a cărora este și corecția anomaliilor musculare anatomice.

Datorită designului elastic confortabil, trainer oferă un disconfort minim atunci când sunt purtați. Pe lângă sarcina principală, treiner pentru dinți este folositor atunci când respirația nazală este dificilă. De fapt, treiner afectează poziția fiziologică a limbii în gură, dându-i poziția corectă.

Treiner, precum și plăcile ortodontice, reprezintă soluția cea mai eficientă atunci când vine vorba de tratarea pacienților pediatrici care nu au încă o formă complet muscată.

Treinerul care este oferit pacienților noștri este o soluție foarte practică, deoarece efectul terapeutic principal poate funcționa noaptea cînd pacientul doarme. În timpul zilei, treinerul poate fi purtat doar câteva ore pentru a menține acest efect.

Astfel de modele au preț scăzut și un grad ridicat de estetică, deoarece treiner din material transparent este greu de remarcat.

Decizia cu privire la oportunitatea utilizării treinelor este făcută de un ortodont cu experiență la clinica «Dental Spa».

Aparatul dentar Invisalign

Aparatul dentar Invisalign

Pentru alinierea dentiției și pentru corectarea mușcăturii, se folosește o alternativă la bretele dentare, cum ar fi aparatul dentar Invisalign. Clinica «Dental Spa» aplică tratament folosind aliniere absolut transparente Invisalign.

Aparatele dentare Invisalign sunt modele detașabile de înaltă tehnologie, sub formă de treiner. Ca și în cazul bretelelor dentare, purtarea aparatului dentar Invisalign asigură o presiune permanentă asupra dinților, ceea ce duce la alinierea dinților. Numărul de aparate dentare, se schimbă după un plan de tratament detaliat.

Avantajul utilizării alinierilor Invisalign, pe lângă un grad ridicat de estetică, este și o influență ușoară asupra danturii. Aceste aparate ortodontice nu au nevoie de o atenție deosebită: puteţi scoate cu uşurinţă pentru a mânca și pentru igiena orală.

Aparatul dentar Invisalign sunt realizate individual după o amprentă a dinţilor pacientului.

O astfel de abordare integrată asigură o eficiență maximă a tratamentului prin utilizarea alinierilor Invisalign. Datorită modelării pe calculator, clienții «Dental Spa» pot obține rezultatul final înainte de producerea și aplicarea aparatul dentar Invisalign.