RU EN

Turismul stomatologic

Clinica stomatologică «Dental Spa» ofera servicii medicale stomatologice complexe nu numai pentru cetățenii săi, ci și pentru străini care vizitează țara noastră în cadrul turismului medical. Turismul stomatologic este una dintre activitățile importante ale clinicii noastre, careia i se acorda o atenție deosebită. Acest serviciu devine in Moldova tot mai popular, datorită celei mai bune combinații între calitatea și costul tratamentului în Europa.

De ce vin la Chișinău pentru tratamentul stomatologic?

Turismul stomatologic

Calitatea serviciilor stomatologice «Dental Spa» garantează calitatea și oferă toată gama de servicii stomatologice la nivel european. Caracteristica-cheie este economisire.

Tratamentul complex și tipurile de proteze complicate costă pentru pacienții noștri din Germania, SUA, Italia, Israel și alte țări mii de euro mai ieftin decât în țările de origine.

Clinica stomatologică «Dental Spa» oferă consultația la distanță fiecărui pacient. Specialiștii noștri sunt gata pentru a examina radiografii și pentru a fixa punctele principale ale unui plan preliminar. Aveţi ocazia să aflaţi сostul tratamentului preliminar, care vă va surprinde plăcut.

Pentru a efectua o consultare preliminară cu cu specialiştii noştri sau pentru a planifica o călătorie în Moldova contactați-ne folosind formularul de feedback pe site-ul sau prin Messenger/Viber la următorul număr: +373 69 872 873

Fiecare pacient în clinica noastră are parte de o abordare individuală din partea unui manager personal. El va ajuta cu rezervarea hotelului, va asista la executarea documentelor necesare și selectarea zborului și va oferi un număr de alte servicii. Fiind la Chișinău, veți avea acces la informații despre curs de tratament.

De ce prețurile sunt cele mai joase pentru serviciile în clinica stomatologică în Moldova?

Turismul stomatologic Moldova

Prețuri servicii dentare include, printre altele, cheltuieli la echipamente medicale, costul de închiriere spațiului și salariile personalului.

Dacă prețul materialelor și al echipamentelor de calitate este aproximativ același oriunde, preţuri pentru închirierea și salariile medicilor din Moldova sunt semnificativ mai mici decât în alte țări. În faptului că specialiștii noștri în mod regulat îşi îmbunătăţesc abilitățile prin participarea la forumuri internaționale.

Tratați dinții și petreceți timp în Moldova cu plăcere!

Republica Moldova este situată în partea de sud-est a Europei și clima este moderat-continentală. Este o țară cu oameni ospitalieri, neamul moldovenesc este bogat în tradiţiile pe care le posedă. Oaspeții sunt așteptați cu o primire călduroasă.

În 2014, țara noastră a semnat Acord de asociere cu Uniunea Europeană, datorită căreia cetățenii din toate țările europene au posibilitatea de a vizita Moldova fără viză.

În Moldova veți avea ocazia minunată de a vedea mănăstiri vechi, monumente unice de arhitectură, muzee, conacuri, rezervații științifice și altele.

Anume aici începe istoria perlelor vinificației. Împreună cu turismul stomatologic, țara noastră oferă turism vitivinicol. Aici puteți vizita orașul subteran de vinificație de la Cricova, puteți încerca vinuri rare în galeriile Milestii Mici, și frumusețea locului vinăriei Purcari, unde produc unele dintre cele mai bune vinuri din Europa, vă va surprinde.

Aici sunt numeroase hoteluri care ofera conditii de cazare excelente si servicii deosebite, restaurante și cafenele cu bucătărie națională și alte bucatarii ale lumii, este o serie de locuri de divertisment și centrele comerciale moderne, prețurile căror vă vor surprinde.