RU EN

Tratarea dinților

În clinica dentară «Dental Spa» din Chișinău se efectuează orice fel de tratament legat de deteriorarea dinților. Сu ajutorul echipamentelor moderne este realizată detectarea bolilor dintilor si gingiilor in stadiile incipiente prin procedurile de diagnostic.

Specialiștii de la clinica «Dental Spa» elimină în mod eficient consecințele asociate dezvoltării tipurilor superficiale și profunde de carii. Clinica noastră este una dintre cele mai bune din Chisinău pentru tratamentul pulpitei, parodontitei, periostitei si altor.

Profesioniștii clinicii «Dental Spa» au o experiență vastă în tratarea bolilor dentare de origine non-carioasă, incluzând hipoplazia, fluoroza și eroziunea smalțului, abraziunea anormală a dinților, sensibilitatea patologică a dinților; osteomielită, gingivită și o serie de alte boli.

Identificăm bolile inflamatorii ale membranelor mucoase, stopând cu succes diferite forme de stomatită și consecințele acestora, aceasta este o condiție prealabilă pentru tratamentul eficient al cariilor.

Tratarea cariilor dentare

Tratarea cariilor dentare

Caria este una dintre cele mai frecvente boli dentare, astfel încât clinica «Dental Spa» acordă o atenție deosebită diagnosticului, tratamentului și prevenirii acestei boli.

Împreună cu metodele obișnuite de diagnosticare, clinica noastră folosește microscoape cu mărire, astfel încât procesul de identificare chiar și a așa-numitei carii ascunse nu prezintă dificultăți pentru specialiști noștri. Tratamentul cuprinzător ulterior al carii, oferit de specialiștii clinicii noastre, nu lasă nici o șansă acestei boli.

Medicii Centrului «Dental Spa» se confruntă adesea cu o situație de tratament necorespunzător, atunci când este necesar să se elimine consecințele cariilor ca pulpita, parodontita și alte patologii.

Tratamentul pulpitei

Tratamentul pulpitei

Pulpita dentară este o inflamație rezultată în urma cariilor netratate. Această boală inflamatorie afectează țesutul intern al dinților (pulpa), cuplat cu numeroase terminații nervoase.

Adesea, numai apariția durerii constante, care este o consecință a dezvoltării pulpitei devine motivul pentru o vizită la stomatolog. Datorită experienței a specialiștilor și a echipamentului modern al clinicii «Dental Spa», problema cu pulpita este rezolvată în mod eficient în cel mai scurt timp.

Nu abordați problema cu analgezicele! În clinica noastră, imediat va fi oprit procesul inflamator și tratamentul în timp va salva nervul.

În cazul unei scutiri precoce a procesului inflamator provocat de pulpită, infecția afectează țesuturile din jurul dinților (parodontale), care amenință astfel de boală ca parodontita.

Tratamentul paradonitei

Tratamentul paradonitei

Parodontita conduce la inflamarea rădăcinii dintelui, ceea ce conduce la pierdere a dinților. Chiar și în cele mai dificile situații, tratamentul pe etape realizat de specialiștii clinicii «Dental Spa» lasă o șansă pentru păstrarea parțială a dințelor și rădăcinii dentare.

Identificarea unei astfel de boli, cum ar fi parodontita, fără a apela la specialiști, este aproape imposibilă, deoarece inflamația infecțioasă are loc în canalul radicular. Adesea, parodontita apare ca urmare a intervenției neprofesioniste. Pacienții pot observa când există o acumulare de mase purulente în jurul rădăcinii dentare sau chiar mai târziu, când nu este posibil salvarea dintelui.

Specialiștii «Dental Spa» cheamă la o examinare regulată, care va identifica paradonita prin schimbarea culorii gingiilor, respirația urât mirositoare, senzațiile dureroase și alte semne. În caz contrar, boala poate atinge stadiul avansat, ceea ce practic reduce la zero șansele de păstrare a dinților.

Tratamentul gingiilor

Tratamentul gingiilor

Boala gingivală este o problemă gravă, doar pentru că identificarea multora dintre aceste patologii necesită un examen dentar. Boala gingivală este o problemă gravă, doar pentru că identificarea multora dintre aceste patologii cere un examen dentar. Specialiștii clinicii «Dental Spa» consultă pacienții cu privire la această problemă, pentru că uneori frumusețea exterioară a dinților nu spune despre sănătatea lor.

În multe cazuri, gingiile bolnave pot provoca pierderea dinților aparent sănătoși. Specialiștii clinicii noastre au experiență în detectarea și tratarea în timp a oricăror boli ale gingiilor.

Este extrem de important să fie găsită localizarea procesului inflamator. Doar un specialist este capabil să diagnosticheze forma de gingivită, parodontită sau boală parodontală.

Autotratamentul gingiilor este de obicei ineficient. Nivelul ridicat de profesionalism al echipei și dotarea tehnică a clinicii «Dental Spa» ne permite să oferim asistență de urgență și o gamă completă de tehnici de sănătate eficiente pentru tratamentul gingiilor.