RU EN

Stomatologia pediatrică

În centrul stomatologic din Chișinău, «Dental Spa» este efectuat un diagnostic aprofundat al bolilor dentare la copii. După aceea, specialiștii noștri vor oferi un set de măsuri pentru a preveni sau a trata bolile cavității orale și dinților.

De asemenea, noi efectuăm prevenirea anomaliilor dentare, luând în considerare toți factorii, inclusiv vârsta copilului și efectul patologiei asupra organismului în creștere. Acesta este motivul pentru care, în primele luni după naștere, copii sunt în cabinetul medicului stomatolog-pediatru.

Doctorii clinicii «Dental Spa» vor avea grijă de dinții copilului, vor asigura prevenirea precoce a cariilor, vor corecta mușcăturile greșite, vor corecta creșterea greșită a dinților, vor da sfaturi cu privire la igiena orală, vor ajuta în alegerea unei paste de dinți și perii pentru un pacient mic.

Medic stomatolog-pediatru

Medic stomatolog-pediatru

Un medic stomatolog-pediatru nu este doar un specialist în stomatologie generală. În plus stomatologii clinicii «Dental Spa» înțeleg profund cauzele problemelor dentare ale copiilor și dezvoltarea lor.

Medic stomatolog-pediatru își asumă o mare responsabilitate, specialiștii noștri oferă tratamentul cel mai atent, stabilind relații de prietenie și relații de încredere cu tinerii pacienți clinicii. Copiii simt confort și siguranță.

O astfel de abordare psihologică este singura modalitate posibilă pentru copiii de la o vârstă fragedă de a forma o imagine a dentistului, la cine, de bună-voie, va veni fără teamă. Acest lucru este extrem de important pentru copilul, ca o persoana matura în viitor, să mențină dinții sănătoși și puternici.

Pentru a lucra cu cei mai tineri pacienți, stomatolog-pediatru clinicii «Dental Spa» utilizează echipament și materiale speciale, ținând cont de caracteristicile structurale ale dinților copilului. Anestezicele, utilizate în clinica noastră pentru tratamentul copiilor, sunt concepute special pentru copii, fiind absolut sigure.

Corectarea malocluziei

Corectarea malocluziei

Corectarea malocluziei este o problemă cu care se confruntă marea majoritate a adulților, datorită faptului că în copilărie nu a fost acordată o atenție suficientă acestui defect. În același timp, corectarea malocluziei la o vârstă mai matură este un proces lung și dificil.

Examinarea preventivă a copilului de către specialiștii clinicii «Dental Spa» va permite identificarea problemei la stadiu incipient. Acest lucru face posibilă oprirea progresiei ulterioare a defectului atunci când mușcătura se formează.

Stomatolog-pediatru știe bine motivele apariției unei malocluziei anormale la copii în fiecare caz. Cauza problemei este determinată pe baza unei inspecții vizuale, a unei conversații detaliate cu părinții și, dacă este necesar, după diagnosticare radioviziografică.

Identificarea adevăratei cauze a apariției unei malocluziei anormale asigură succesul tratamentului. În același timp, specialiștii clinicii determină modul cel mai eficient de a corecta defectul în legatura cu vîrsta copilului.

Prin încredințarea corectă specialiștilor clinicii noastre, îi dați copilului un zâmbet frumos pentru tot restul vieții.

Prevenirea cariilor dentare

Prevenirea cariilor dentare

Prevenirea cariilor la o vârstă fragedă este un set de activități care sunt esențiale pentru menținerea sănătății dinților. Prevenirea ar trebui să înceapă încă de la alăptarea. Pentru a face acest lucru, elementele dietetice ale mamei trebuie să conțină oligoelemente necesare pentru formarea dinților copilului.

Specialiștii clinicii «Dental Spa» din stadiul examinării cauzei preventive determină motivele care contribuie la apariția cariilor la copii. Identificarea acestor cauze este extrem de importantă deoarece va permite să fie determinat setul de măsuri care vor împiedica dezvoltarea cariilor la copilul.

Prevenirea cariilor necesită un contact regulat al părinților cu specialiștii din clinica «Dental Spa». Un astfel de contact are o mare importanță, deoarece o serie de măsuri preventive sunt efectuate nu numai în clinică, ci și acasă.

Experții noștri în detaliu explică schematic la igiena individuală, inclusiv privind la alimentația corectă a copilului. Astfel, medicii clinicii «Dental Spa» împart responsabilitatea pentru sănătatea dinților pacienților tineri cu părinții lor.

Tratamentul dinților de lapte

Tratamentul dinților de lapte

Dacă măsurile de prevenire a apariţiei cariilor dentare nu au fost urmărite, pot cauza la deteriorarea dinților de lapte. În nici un caz nu ar trebui ignorată această problemă, deoarece caria dinților de lapte provocă caria dinților permanenți. În acest caz, distrugerea treptată a dinților poate duce la tulburări de limbaj.

Medic stomatolog-pediatru din clinica «Dental Spa» utilizează chipamentul de medicină modernă pentru tratamentul dinților de lapte. Apelul la clinică în stadiul inițial al dezvoltării cariei dinților primari elimină necesitatea unui tratament cu echipament. De aceea, vizitele preventive sunt atât de importante.

Specialiștii noștri efectuează un tratament atent și nedureros al etapelor ulterioare ale cariilor dinților de lapte, când este necesară plombare sau tratamentul pulpitei dinților de lapte. Folosim anestezice moderne pentru copii. Metoda de anestezie este selectată individual, luând în considerare caracteristicile de sănătate ale micului pacient.