RU EN

Protetica dentară

În cadrul clinicii dentare «Dental Spa» există diverse tipuri de proteze dentare. Acest lucru permite restabilirea unui dintele cu distrugere parțială și este de asemenea utilizat la înlocuirea unui dinte complet pierdut.

În clinica «Dental Spa» se aplică metode de proteză testate cu utilizarea de proteze moderne de înaltă calitate. Protetica poate rezolva atât o problemă estetică, cât și o serie de probleme funcționale (dificultate de a mesteca alimente, vorbire lizibilă).

Specialiștii clinicii noastre folosesc, de asemenea, tipuri complexe de proteze care restaurează complet structura aparatului de mestecat. Utilizarea analgezicelor eficiente permite efectuarea orice fel de proteză fără durere și disconfort.

Clinica «Dental Spa» oferă proteze dentare detașabile și nedemontabile. Dacă este necesar, se utilizează tipul combinat de fixare și proteza detașabilă, atunci când stomatolog, dacă este necesar, poate îndepărta cu ușurință protezele. Materialele folosite pentru producerea coroanelor noastre sunt compatibile din punct de vedere biologic și nu produc reacții alergice.

Coroană metalo-ceramică

Coroană metalo-ceramică

Coroanele metalo-ceramice instalate în cadrul protezelor fixe sunt cele mai populare astăzi. Coroana însăși este o bază metalică solidă pe care se aplică o acoperire ceramică la fel de culoarea smalțului dinților. Forma fiecărei coroane repetă forma dintelui pierdut, pe care îl înlocuiește.

Coroanele metalo-ceramice pot avea o viata extrem de indelungata - zece ani sau mai mult. Aceste coroane sunt relativ ieftine, fiind un compromis între coroanele metalice și coroanele complet ceramice.

Coroane dentare din zirconiu

Coroane dentare din zirconiu

În protezele dentare moderne, dioxidul de zirconiu nu este doar o opțiune mai costisitoare decât coroanele metalo-ceramice, ci și mai durabilă: durata de viață a coroanelor de zirconiu este mult mai lungă și este de cel puțin 15 ani.

Pentru fabricarea coroanelor din zirconiu oferite de clinica «Dental Spa», se folosesc tehnologii avansate și echipamente de înaltă tehnologie. Coroanele realizate din acest material sunt una dintre cele mai bune soluții atunci când vine vorba de restabilirea unui dinte ca o parte a unei proteze dentare.

Dioxidul de zirconiu, ca material protetic de înaltă tehnologie, are o transmisie mai mare a luminii decât cea a coroanelor metalo-ceramice. Datorită acestei trăsături, coroanele din zirconiu arată mai estetică decât metalo-ceramice. Coroanele din zirconiu sunt hipoalergenice. Acest material protejează dinții de temperaturi extreme, fiind un excelent izolator termic.

Proteze dentare poduri

Proteze dentare poduri

Utilizarea podurilor este recomandată atunci când este posibil să se utilizeze dinți sănătoși sub forma unei baze, între care există dinți cu defecte. De asemenea, aceste proteze pot fi montate pe dinți, care deja sunt cu coroane.

Prețul acestui tip de proteză este de obicei mai mic decât costul mai multor implanturi, această opțiune de înlocuire a dinților defecți sau pierduți este adesea considerată o alternativă accesibilă la implantul dentar.

Dezavantajul acestei metode de proteză este nevoia de măcinare a dinților. În cazul în care suportul sub formă de dinți sănătos nu poate fi utilizat, bazele implantate pot fi folosite ca bază pentru acest tip de protetica.

Proteză dentară detașabilă

Proteză dentară detașabilă

Dacă dinții sunt complet pierduți, pacientului i se poate oferi opțiunea de proteze complet detașabile. Aceste proteze sunt făcute potrivit cu caracteristicile fiziologice individuale ale cavității bucale a pacienților.

Protezele dentare detașabile, instalate în clinica «Dental Spa», se remarcă printr-o fixare fiabilă. Prin folosirea materialelor moderne aceste proteze asigură, de asemenea, un nivel ridicat de estetică.

În plus, față de componenta estetică, protezele, care sunt oferite pacienților, se disting prin rezistența ridicată. Cu o igienă corectă, aceste proteze își păstrează aspectul natural.

Clinica «Dental Spa» oferă proteze complet detașabile și proteze parțial detașabile care pot fi atașate la gingii și dinți. Protezele sunt fabricate din materiale hipoalergenice moderne.

Specialiștii din clinica noastră vor selecta pentru fiecare pacient tipul de proteză care va fi cel mai corect, pe baza situației individuale. Această metodă de proteză vă permite să începeți să trăiți din plin cât mai curând posibil și la un preț accesibil.